Tore Ottensten - Executive Protection - Livvagt - Kursusansvarlig

Livvagts ansvarlig

Close Protection Officer & SIA certificeret V.I.P. Livvagt

Tore er ansvarlig for SECCON´s Executive Protection sektion, og varetager til dagligt de opgaver der omhandler personbeskyttelse og højprofileret virksomheds sikkerhed samt kursusansvarlig for de specialkurser som afholdes ved SECCON.

Tore er uddannet CPO/ Close Protection Officer og er SIA certificeret i 2019 .

Baggrund i forsvaret og Rejsesikkerhed

Tore har en baggrund som oversergent i forsvaret, hvor han har været en del af hærens operative kampenheder i en længere årrække. Han har derfor stor erfaring med taktisk indsættelse af -og koordination med egne enheder og specialister i komplekse opgaveløsninger.

Han har i forsvaret specialiseret sig i fysisk træning i kamp med og uden våben og har undervist i både Danmark og udlandet.

Tore har siden 2012 arbejdet inden for sikkerhedsbranchen og har flere gange arbejdet i udlandet som ansvarlig for afvikling af rejser for både danske og udenlandske gæster, hvorfor han er vant til at begå sig i et internationalt miljø med fremmede kulturer og struktur.

Tore har primært beskæftiget sig med VIP’s og B2B klienter, og befinder sig godt i en hverdag med stor omskiftelighed og med mange bolde i luften.

Tore er certificeret livvagt med SIA licens og er uddannet inden for TSCM/ Technical Surveillance Counter Measures.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 88 72 27 28, eller via denne formularen.

Hvis du ønsker at søge job som vagt eller dørmand. Tryk her


    Ring 88 72 27 28