Seccon - Kurser - Kurser i sikkerhed til private og erhverv.

Kurser hos SECCON

Efterretningskursus

Start: 15. marts 2021 | Varighed: 5 dage

Grundlæggende TSCM

Start: 16. januar 2021 | Varighed: 2 dage
Start: 8. maj 2021 | Varighed: 2 dage
Start: 24. april 2021 | Varighed: 2 dage

Medietræning

Start: 7. februar 2021 | Varighed: 1 dage

Krisehåndtering

Start: 28. februar 2021 | Varighed: 1 dage

Konflikthåndtering


Der er pt. ingen planlagte kurser i Konflikthåndtering, men ved forespørgsel kan de oprettes

Der er pt. ingen planlagte kurser i TSCM Level 2, men ved forespørgsel kan de oprettes

Open source intelligence


Der er pt. ingen planlagte kurser i Open Source Intelligence, men ved forespørgsel kan de oprettes

SoMe sikkerhed


Der er pt. ingen planlagte kurser i SoMe sikkerhed, men ved forespørgsel kan de oprettes

Kurser generelt

Hos SECCON har vi en bred vifte af kompetencer, som vi har oparbejdet igennem mange år i forsvaret, politiet, den private sikkerhedsbranche og medieverdenen.

Disse kompetencer er opnået, fordi vi har en dybfølt interesse for vores respektive felter. Når vi oparbejder ny viden og udbygger tidligere færdigheder er det lige så meget en personlig interesse, som det er et arbejde. Derfor har vi også en gruppe af specialister, der har gravet dybere, arbejdet hårdere og læst mere for at opnå det høje faglige niveau de har i dag.

Specialisterne bliver i dagligdagen benyttet til at løse SECCON’s opgaver inden for TSCM (Tecnical Surveillance Counter Measures), interne undersøgelser og efterforskning ifm. industrispionage og presserådgivning.

Disse færdigheder vil vores specialister nu gerne give videre, og derfor har vi nu vi åbnet op for kurser med disse specialister som instruktører.

Instruktørerne

Når du vælger et kursus hos SECCON er du sikret en rutineret instruktør, der er vant til at stå foran krævende kursister. Alle instruktører har undervist i flere år og nogle på internationalt anerkendte skoler for forskellige specialuddannelser.

Det betyder at fagligheden er i top, og vi ved præcis hvor vi skal sætte ind for at kursisterne får mest muligt med hjem herfra.

Vi kan samtidig rådgive om hvordan man efterfølgende udvikler sig bedst inden for faget.

Der er ikke faste instruktører på alle vores kurser, og derfor vil der kun være en detaljeret beskrivelse af instruktøren på udvalgte kurser.

Stedet og det praktiske

Undervisningen forgår i vores egne store og lyse undervisningslokaler på Norgesvej 1 i Slagelse. Der er hurtig adgang til og fra motorvejen (E20), samt offentlig transport lige rundt om hjørnet.

Vi sørger for de optimale kursusrammer, og der er altid inkluderet kaffe, the, snacks og vand på vores kurser. Hvis kurset strækker sig henover frokost og/eller aftensmad vil disse måltider også være inkluderet.

Booking og betaling

Samtidig med bookningen skal man betale for kurset. Det er således ikke muligt, at betale i rater eller efter kurset. Når du har betalt (kan gøres via xxxxx kort) vil du modtage en bekræftelse på mail og så er din plads sikret.

Ønsker du at booke flere kurser samtidig eller er i en større gruppe eller en virksomhed så kontakt os venligst direkte for en evt. rabataftale.

Efter kurset vil alle kursister få et diplom udleveret, hvor der redegøres for hvilke læringspunkter kurset indeholder, og hvilke kompetencer kursisten har opnået under kurset
Vilkår for tilmelding, afmelding og betaling


Tilmelding

Du tilmelder dig et kursus i øverste højre hjørne eller på inde på siden for det enkelte kursus, hvor du også kan læse mere om hvad kurserne indeholder.

Du kan naturligvis også ringe eller sende en mail til SECCON for at tilmelde dig eller ved spørgsmål angående kurset.

Du modtager en mail, der bekræfter din tilmelding og betaling.

Før kursusstart modtager du via mail et kursusprogram og flere detaljer om dit kursus.

På nogle kurser vil der være særlige krav til deltagerne. Det kan f.eks. være fysisk form, erfaring fra tidligere kurser eller ren straffeattest. Dette vil i visse tilfælde kræve dokumentation inden kursets start, og SECCON forbeholder sig retten til at afstå kursusdeltagere, der ikke lever op til disse krav. I dette tilfælde refunderes det indbetalte beløb IKKE til kursisten.

Betaling

Ved tilmelding betaler du samtidig for dit kursus. Du vil modtage en kvittering på mail og dette vil være din bekræftelse på at du er tilmeldt kurset. Du vil efter tilmeldingsfristen modtage yderligere information om dit kursus.

Prisen for et kursus er anført inkl. moms i kursusbeskrivelsen.

På alle kurser er der mulighed for at opnå rabat ved flere tilmeldte eller hvis man som firma eller forening ønsker et særligt forløb. Kontakt SECCON direkte for at høre mere om dette tilbud.

Afmelding fra deltager

Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud til SECCON senest 14 dage før kursets start. Ved senere afbud vil du blive faktureret kursets fulde pris.

Din plads kan overføres til en anden deltager uden omkostninger, såfremt du melder det til SECCON senest 2 dage før kursusstart.

Hvis du bliver forhindret i at deltage på grund af sygdom, vil du blive faktureret den fulde pris.

Aflysning foretaget af SECCON

Hvis SECCON aflyser et kursus – fx pga. at underviseren bliver syg, vil vi så vidt muligt forsøge at flytte kurset til en anden dag. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, eller du er forhindret i at deltage den pågældende dag, tilbagebetales den indbetalte kursuspris.

Overnatning

Det er angivet i programmet, hvis et kursus af flere dages varighed er inklusiv overnatning.

Eventuelt fravalg af overnatning refunderes ikke.

Ring 88 72 27 28