Referencer - Anbefalinger - Sikkerhedsløsninger, Efterforskning.

Referencer

Kunder hos SECCON

Vi har lavet sikkerhedsløsninger til en lang række virksomheder, erhvervsforeninger, kommuner med mere. Læs deres udtalelser nedenfor.

Du er også velkommen til at kontakte os og fortælle, hvordan vi løser din sikkerhedsopgave ved at ringe på telefon 88 72 27 28 eller ved at udfylde kontaktformularen.


Frederik Dan Jensen, Tidl. Ordførende Mester

Sankt Johanneslogen, St. Michael


I min tid som Ordførende Mester i logen St. Michael, Frederiksgade 17 A, 4200 Slagelse. Tog jeg forbindelse til SECCON da der på et tidspunkt af ukendte gerningsmænd blev begået hærværk, forsøg på brandstiftelse og chikane af vores medlemmer. SECCONs E-gruppe fik efter kort tid klarlagt hvem der stod bag, samt pågrebet de involverede og overdraget dem til politiet. Siden da har vi ikke haft hærværk eller lign. Jeg kan varmt anbefale SECCON.

Gitte Krogsgaard, Funktionsleder

Team Kultur og Idræt, Glostrup Kommune


Team Kultur og Idræt i Glostrup Kommune samarbejdede med SECCON ved en helt ny og stor event i byen. Det var Glostrup Festival 2016, som blev afholdt i anledning af Glostrup 825 års byjubilæum. Samarbejdet med SECCON var særdeles velfungerende såvel i planlægningsfasen som under selve afviklingen af festivallen. SECCON er løsningsorienteret og har stor faglighed og erfaring om sikkerhed og store arrangementer i det hele taget. Vagterne er venlige, behagelige og super professionelle. Det er en fornøjelse at samarbejde med SECCON.

Ib Elberg, Formand

Faxe Erhvervsforening


For en del år siden var Faxe By plaget af voldsomt hærværk, specielt nytårsaften. Det bevirkede, at vi tog kontakt til sikkerhedsfirmaet SECCON. De tog opgaven seriøst, og efter et par møder havde vi rammerne for sikkerheden i Faxe By nytårsaften. Vi har valgt at fortsætte ordningen, som er helt optimal. Faxe Erhvervsforening anbefaler varmt SECCON.

Ivan Jæger, Logistik- og IT direktør

F&H of Scandinavia


Vi har med succes anvendt SECCON Security til at løse forskellige sikkerhedsproblematikker i vores virksomhed. SECCON har blandt andet støttet os med informationsindhentning samt validering af oplysninger, som har været vigtige for vores virksomhed at kende. Vi anvender til dagligt SECCON til interne kontrolbesøg i virksomheden samt sikkerhedsrådgivning omhandlende specifikke problemstillinger. Dette formår de at løse på en behagelig og effektiv måde, hvilket afspejler vores virksomhedskultur og dagligdag.

Vores kunder

Grundet naturen af vores arbejde, er det ofte ikke muligt at specificere hvad vi laver for vores kunder

Nedenstående er et udvalg af vores kunder

Vi udtaler os aldrig om vores kunder eller hvilket arbejde vi har udført medmindre kunden ønsker dette

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 88 72 27 28, eller via denne formularen.

Hvis du ønsker at søge job som vagt eller dørmand. Tryk her


    Ring 88 72 27 28