Seccon - Sikkerhed, Pressetræning, terrorsikring og antispionage

Hvem er SECCON – Security & Consulting?

Security & Consulting er et vagt- og sikkerhedskonsulentfirma. Firmaet blev stiftet i 2005 og bliver i daglig tale benævnt SECCON. Firmaets grundstamme består af nuværende og tidligere militærfolk med flere års operativ erfaring.

Firmaets ledelse består af officerer fra hæren og officerer af reserven

Vores vagter og sikkerhedsfolk rekrutteres primært fra forsvaret og ordensmagten, hvilket tilsikrer et højt fagligt niveau og et bredt kompetenceområde. Dette sikrer, at personer med høj arbejdsmoral og professionel fremtræden repræsenterer vores virksomhed, når vi løser sikkerhedsopgaver for andre, således de tryggeste og fortroligste rammer opnås.

Virksomhedsstruktur og organisation afspejler forsvarets verden, og sammen med de effektive kommando- og kontrolforhold vi har, kan vi levere meget effektive, målrettede og seriøse løsninger til vores klienter.

Som sikkerhedsfirma ser vi fullspectrum på de opgaver vi bliver stillet

Det betyder at modsat almindelige vagtfirmaer, som ofte bare ”låner” folk ud, så analyserer vi på hver enkelt opgave inden, for derved at sikre at løsningen tilvejebringer målet. Løsningen på en given problemstilling drøftes altid med klienten/kunden uanset størrelse og omfang, så fuld tilfredshed med vores ydelse altid opnås.

Firmaets militære og sikkerhedsmæssige medarbejderprofiler strækker sig over en bred vifte af kompetencer og uddannelser. Derfor kan vi løse en række forskellige opgaver, som normale vagtselskaber ikke har ressourcerne til at løfte.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 88 72 27 28, eller via denne formularen.

Hvis du ønsker at søge job som vagt eller dørmand. Tryk her


Ring 88 72 27 28