Beredskabsplanlægning - Konkret beredskabsplan handlingsplan.

Planlægning af din beredskabsplan

SECCONs beredskabsplanlægning giver dig overblik over alle forhold vedrørende sikkerhed i din organisation.

Har din organisation ikke en konkret handlingsplan, hvis I skulle blive udsat for hændelser, der kan have potentielle konsekvenser for jeres sikkerhed, risikerer I, at det koster jer dyrebar tid, og at I træffer uhensigtsmæssige beslutninger i situationen.

Beredskabsplanlægning sikrer dig og din organisation en konkret handlingsplan med tydelig ansvarsfordeling og klare kommunikationsveje, så eventuelle kriser bliver håndteret så effektivt som muligt, og konsekvenserne bliver minimerede.

Ud over det sikrer en beredskabsplan dig, at din virksomheds drift bliver genetableret hurtigere, og dermed er der gode økonomiske besparelser, fordi du undgår længerevarende driftsstop.

Læs også mere om, hvordan SECCON hjælper med at indarbejde terrorsikring i jeres eventuelle eksisterende beredskabsplan.

Kontakt SECCON og hør, hvordan vores beredskabsplanlægning bliver tilpasset netop jeres organisatoriske forhold, så medarbejdersikkerheden kommer i top og effektiviteten øges ved at ringe på telefon 88 72 27 28.

Beredskabsplanlægning: Hvad og hvordan

Din beredskabsplan er en samlet plan for procedurer og indsatser i forbindelse med hændelser, der kompromitterer jeres sikkerhed, som for eksempel:

  • Tyveri, indbrud og vold
  • Brand
  • Trusler og terror
  • Kemisk udslip
  • Ulykker

Vi foretager en organisationsanalyse, en teknisk analyse og en risiko- og konsekvensanalyse, så du får overblik over din organisations eksisterende beredskab og eventuelle optimeringer for at øge sikkerheden.

Det betyder, at vores beredskabsplanlægning og din organisations opdaterede beredskabsplan begrænser konsekvenserne for din organisation og dens medarbejdere, og at I har klare retningslinjer for jeres kriseberedskab.

Vi tilbyder dig også hjælp til implementering efter beredskabsplanlægningen

Det er vigtigt, at alle medarbejdere har de nødvendige kompetencer til at eksekvere beredskabsplanen.

Derfor tilbyder SECCON også at uddanne jer i implementeringen af planen gennem praktiske øvelser og uddannelse, så din organisation er sikret en beredskabsplan, der bliver ført ud i livet og øger alles sikkerhed.

SECCON består af fagfolk med solid erfaringsmæssig baggrund fra blandt andet ledelse af militære kampenheder, og derfor vil vi hurtigt finde frem til den beredskabsplan, der giver din organisation sikkerhed i potentielle pressede situationer.

Ring til os og hør mere om vores beredskabsplanlægning på telefon 88 72 27 28. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 88 72 27 28, eller via denne formularen.

Hvis du ønsker at søge job som vagt eller dørmand. Tryk her


    Ring 88 72 27 28