Terrorsikring - Antiterror - Proaktiv inden terror rammer.

Terrorsikring af virksomheder begrænser de sikkerhedsmæssige risici, mange virksomheder i større omfang bliver udsat for i dag.

Trusselsbilledet er stadigt voksende, og som virksomhed er det afgørende at have et overblik over de risikofaktorer, der har størst betydning, så du og andre medarbejdere altid har tryghed for, at I har den højeste sikkerhed.

I langt de flest tilfælde kræver det dog ekspertkompetencer og særlig indsigt i det sikkerhedsmæssige aspekt, der er forbundet med terrorsikring af virksomheder. Og det er her, SECCON hjælper dig.

I vores beredskabsplanlægning tager vi altid højde for terrorsikring af din virksomhed, og vi vil altid tage udgangspunkt i netop jeres specifikke situation og kontekst.

Læs mere om vores beredskabsplanlægning her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – enten ved at ringe på telefon 88 72 27 28 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Sådan foregår terrorsikringen

Som beskrevet ovenfor tager vi altid udgangspunkt i din specifikke virksomhed. Vores sikringsleder, som har baggrund i forsvaret, udarbejder en risikoidentifikation og –analyse af eksterne faktorer, der er en potentiel trussel for virksomheden.

Ud over det sørger sikringslederen for at indhente priser og ekspertviden fra eksterne leverandører af de fysiske sikringsprodukter, så du som kunde altid får fremlagt flere valgmuligheder.

På den måde kan du vælge den mulighed for terrorsikring, der understøtter virksomhedens mission, vision og strategi bedst muligt.

Skal din virksomhed terrorsikres, sørger vores team for, at der bliver taget højde for alle elementer:

  • Fysisk sikring af din virksomheds lokalitet
  • Forstærkning af eksisterende bygninger og installation af fysiske sikkerhedsforanstaltninger. På den måde er I sikret mod personer, der tvinger sig adgang til virksomheden med klart terrormål for øje
  • Implementering af nye procedurer og arbejdsrutiner. Vi hjælper med at træne dig og andre medarbejdere, så I får styrket hele jeres bevidsthed omkring terrorsikring

Beskæftiger din virksomhed sig inden for det maritime område – for eksempel rederier, skibsfart og lignende – stiller vi med en certificeret Maritime Security Officer.

Det er din sikkerhed for, at du får den rette rådgivning i terrorsikringsprojekter omkring maritime installationer.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 88 72 27 28, eller via denne formularen.

Hvis du ønsker at søge job som vagt eller dørmand. Tryk her


    Ring 88 72 27 28