GPS til sporing of overvågning

Til sikring af værdier som fragt, godstransport eller forsendelser som ønskes sikret bedst muligt, har vi i SECCON den optimale løsning til at passe på jeres ejendom.

Om jeres behov for GPS-sporing/sikring er kortvarigt, eller I ønsker en mere permanent løsning, så kan vi hjælpe.

SECCONs egen GPS-platform giver dig som kunde adgang til altid at kunne følge din fragt samt se historik, bevægelsesmønstre, hastighed, temperatur samt en masse anden data fra enheden.

Læs mere om vores GPS platform, ONTRACK, ved at klikke her

GPS til trailere og containere

Vores GPS kan både installeres med fast strøm fra for eksempel et køretøj, men vi har også løsninger uden fast strøm med lang batterilevetid.

Monteringsbeslag og meget kraftige magneter sikrer at GPS'en ikke kan fjernes fra traileren/containeren uden brug af kraftigt elværktøj.

GPS til personer med SOS/overfalds tryk

Den personlige GPS/tracker bruges ofte hos virksomheder, hvor medarbejderenes placering er nødvendig at kende, eksempelvis ved transport af virksomhedens værdier/kontanter, eller ved arbejde af mere risikabel karakter, hvor medarbejderen er alene, og derved kan have brug for hurtigt at kunne kontakte ledelsen ved et uheld eller lignende.

Kontakt os med jeres behov, så fortæller vi jer, hvordan vi kan understøtte sikring af jeres værdier og medarbejdere, samt tilbyde et uforpligtende løsningsforslag.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 88 72 27 28, eller via denne formularen.

Hvis du ønsker at søge job som vagt eller dørmand. Tryk her