Overvågning til private

SECCON har indgået et samarbejde med ABUS og derfor kan vi nu tilbyde vores kunder overvågning fra ABUS. Mange kender bedst ABUS fra deres sikkerhedsprodukter til cyklen og deres produkter til indendørs sikkerheden er af samme velkendte og gode kvalitet.

Den ekspertise tager SECCON nu og tilbyder som en prisvenlig pakke til privatpersoner.
Pakken indeholder alt hvad der er nødvendigt til at sikre dit hjem, og din familie.

Vidste du at 77% af indbruddene i Danmark begået i villaer, selvom villaerne kun tegner sig for 58% af danske husstande?

Det Kriminalpræventive Råd

Overvågning afholder ikke alle tyve fra din bolig, men med tydelig skiltning afskrækker det mange der kunne finde på at begå indbrud.

Ydermere har man mulighed, hvis uheldet er ude, at kunne give politiet gode overvågningsbilleder som kan føre til at politiet kan finde tyvene og du kan få dine ting tilbage.

Da de fleste tyve tjekker huse ud inden de bryder ind i dem, har man også en mulighed for at forudse et indbrud før det sker.

Vidste du, at de fleste indbrud sker i dagtimerne?

Topdanmark

Overvågningspakke fra ABUS indholder:

  • 4xDome 4 MPx kameraer
  • Optager
  • Harddisk på 1TB
  • Alle materialer til opsætning
Kun 7999, inklusiv moms

Videoovervågning uden abonnement

Med et overvågningspakke fra SECCON er dit hjem eller virksomhed godt sikret, og det er derfor en god investering.

Når man køber overvågning, er det en god ide at købe noget uden abonnement, da det ellers bliver meget dyrt i længden, hos os er det vigtigt at priserne er gennemskuelige og det man ser er det man får.

Vidste du, at 1 % af danske boliger blev udsat for indbrud årligt?

Det Kriminalpræventive Råd

Trådløs overvågning - er det en god ide?

Mange er i tvivl om de skal vælge trådløs eller med ledning, hos seccon er vi dog ikke i tvivl om hvad der er bedst når det gælder sikkerhed, og det er med ledning.

Med et trådløst overvågningssystem er det alt for nemt at få adgang til adgang for andre til dit overvågning, eller bypasse igennem overvågningen til hele dit wifi system, og på den måde hacke sig ind på computere eller mobiltelefoner i din husstand.

Vidste du, at hvis en bolig allerede er brudt ind i er der højere sandsynlighed for at der kommer indbrud igen?

Det Kriminalpræventive Råd

Vi anbefaler derfor at du kun køber overvågningssystem der er trukket med med kabel, da det dermed er et lukket system, som giver dig den bedste sikkerhed.

Det er netop det du får med vores overvågningspakke til kun 7999,- inklusiv moms

Vidste du, at indbrud ofte forgår i klynger, så hvis en bolig i nærheden er bleven bruft ind i er der højere sansynlighed for at en anden bolig i området også bliver brudt ind i?

Det Kriminalpræventive Råd

Kontakt os i dag

Ofte stillede spørgsmål om overvågning.

1Hvad er overvågning?

Overvågning er at man opsætter kamera der enten tager stillbilleder eller videoovervågning der filmer, hos SECCON anbefaler vi videoovervågning, men såfremt den anden løsning foretrækkes kan vi også opsætte og installere kamera til stillbilleder.

Kontakt os gerne hvis du ønsker en skræddersyet tilbud og et uforpligtende tilbud.

2Hvor lang tid må man gemme optagelser fra videoovervågning?

Som hovedregel skal man slette privat overvågning efter 30 dage.

Der kan under specielle omstændigheder mulighed for at opbevare overvågning længere, dette kan f.eks. være i forbindelse med at man har indgivet en anmeldelse, og overvågningen måske skal bruges.

3Hvor må jeg opsætte overvågning ?
Lovgivningen i Danmark siger at det kun er tilladt at filme sin egen grund, det er derfor vigtigt at man sikre sig at man ikke filmer ud for sin grund, da dette ikke er lovligt, det er yderligt vigtigt at man har styr på hvor ens grund faktisk går.
4Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Vi her hos SECCON anbefaler vores 4 Dome kamera løsning, da det er en perfekt løsning til langt de fleste hjem, og en pris der er svær at matche.

Skulle der være andre behov eller ønsker kan de naturligvis også løses, kontakt os gerne for en løsning.

5Er det nemt at styre videoovervågning?
Med et ABUS system er det meget nemt at se det man har optaget med din overvågning, og gemme, samt navigere det gemte materiale.
6Hvad koster videoovervågning?

Det er nemt at betale for meget for overvågning, og der er mange firmaer der køre med abbonoment og bindingsperioder, hvilket er en meget dyr løsning i længden, derfor tilbyder SECCON en prisvenlig løsning med 4 dome kamera. Vores pakkeløsning koster kun 7999,- inklusiv moms

Er der brug for en anden løsning kan SECCON og håndtere det, du kan blot kontakte os.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon 88 72 27 28, eller via denne formularen.

Hvis du ønsker at søge job som vagt eller dørmand. Tryk her